آموزش یوگا
نوشته شده توسط : مهدی حیدری پور

خرید آموزش یوگا از مبتدی تا حرفه ای|۰۹۳۵۹۴۸۲۳۲۴

زندگی یوگایی:
از لحاظ فلسفی آموزش یوگا بر اساس “یاما”ونیاما”ها استوار است که ما در دنیای غرب آنها تحت عنوان اخلاقیات عام و ویژه وشیوه نیل به آنها را میشناسیم،بعبارت دیگر ده فرمانی است بدون احساس سنگینی گناه.

“یاماها”یعنی عدم خشونت،وارستگی،دزدی نکردن،دروغ نگفتن وپرهیز از شهوات.
“نیاماها”یعنی شخص باوقف،پرهیزگاری،مطالعه،پاکیزگی ورضایت میپردازد.
کیفیت مثبت آزادی وبیقراری موجود در روان غرب شناسی از قدرت گذر آن از میان عرفها و وصول به یک هشیاری است که در آن حیات قابل زندگی گسترش یافته استیوگا با فرد شروع میشود واین فرد از هر لحاظ برای شخص قابل شناخت است که بعبارتی مفهوم خودشناسی میباشد.این علاقه به خود شامل علاقه به توده های انسانی که دایم در حال گسترش دینامیک میباشند همراه است.این تکیه به خود شاید باخود خواهی اشتباه گرفته شود درصورتی که چنین نیست بلکه این علاقه بخود باعث میشود که فرد نه تنها از لحاظ ذهنی بلکه از لحاظ عملی محبت را منتشر سازد وفراگیر شود.
حال در ایجا یک تعریف از یوگا را میشناسیم که میگوید:آموزش یوگا یعنی مهارت درعمل ،مهارت پیدا کردن استنباطهای حاصل در”یاما”هاونیاما”ها.شما همین الان می توانید به صورت خرید پستی این محصول را از ما تهیه نمایید.

آموزش یوگا
در زیر به توضیحات مربوط به “یاماها”ونیاماها”میپردازیم:
یاماها:
عدم خشونت:
در تعالیم ارزنده ی مهاتماگاندی ومارتین لوتیرکینگ باعدم خشونت سیاسی مواردی گفته شده است.اما در “یاماها”بصورتی دیگر آمده است که آن هم عدم خشونت باخویشتن میباشد.
هنر جوی یوگا از طریق انجام “هاتها یوگا”میکوشدتا بخوبی ونرمی بدن خود را بسازد وآنچه میخورد ومینوشد برای رشد ونیروگرفتن بدن باشد ،نه اعمال اذیت وآزار به آن.
در مورد وروان میتوان گفت که حالت خشم وتهاجمی ای که شخص از خود در مقابل دیگران بروز میدهد ناشی از خشونتی است که از نفس سرچشمه میگیرد،مانند:تمسخروتحقیر دیگران،حسادت احساس تنفر وسایر احساس هایی که توسط “یاماها”و”نیاماها”بیان میشود که خشونت به خویشتن میباشد.که وقتی دلیل عدم خشونت برای شخص مشخص شود او راه صلح وعدم اعمال خشونت را انتخاب میکند.که این انتخابهای درست زیر بنای “یاماها”و”نیاماها”میباشد.
خیلی از وقتها ما نمیتوانیم جلوی خیلی از اتفاقات را بگیریم یا اتفاقاتی را ایجاد کنیم که در زندگی ما رخ میدهد ،اما حق انتخاب راه مقابله با آن را داریم که آیا بتوانیم آرامش روحی خود را حفظ کنیم یا نه که اگر در جهت مثبت حرکت کنیم باعث آرامش و دلخوشی خود میشویم وخیلی از چیزها را تغییر دهیم واین امر با انجام تمرینات مفیدآموزش یوگا امکان پذیر می باشد که باعث ایجاد انگیزه وهشیاری وهماهنگی میشود.
وارستگی:
وارستگی از آزادی سرچشمه میگیرد،اما ابتدا شاید جور دیگه برداشت شود که این وارستگی بمعنی عدم مسئولیت پذیری میباشد اما در واقع اینجور نیست،چون وارستگی یعنی زندگی کردن در زمان حالی زنده وسرشار از احساس مسئولیت وادراک،علاقه ومهرومحبت میباشد واین برداشت غلط را نقض میکند.
حال وارستگی از مردم چیست؟
وارستگی از مردم یعنی فراهم ساختن حداکثر فضای لازم جهت رشد آنها وعدم دخالت درتحویل وتحول آنها.بجز وارستگی از مردم یک نوع وارستگی است که وارستگی در قبال همسر وفرزند میباشد که منظور از آن اینست که،تعلیم ،حمایت ،تفاهم ومحبت بدون آنکه منجر به دخالت بی جا ونادرست در زندگی آنها گردد،که این خود بهترین روش آزادمنشانه در جهت ترقی وتعالی آنها وخود محسوب میشود.
شخص وارسته در برابر اتفاقات تازه رفتاری جدید دارد وافکار او نسبت به قبل روشن تر وزیباتر میشود واو را در جهت رسیدن به اهداف هدایت میکند که برای وی مسیر وطی کردن هدف وتلاش برای انجام آن مهم است ونه حتما رسیدن به هدف وایجاد انگیزه ی فراوان برای نیل به اهداف خویش.
او از ابزار وامکانات واشیاء موجود برای احتیاجات خویش بکار میگیرد نه استفاده بیش از حد وزیاده روی.

خرید آموزش یوگا
ماتریالیسم یا مادی گرایی نظرگاهی است برای جهان مادی ولی اگر شخصی بتواند از هر آنچه که از مایملک دارد چشم بپوشد ،دیگر تملک و وابستگی اشیاء مادی گرایانه بشمار نمی آید.
پرهیز از دزدی:
دزدی یعنی گرفتن یا بردن مال کسی بدون رضایت واطلاع شخص دارنده ی آن مال.البته بجز دزدی مادی واشیایی دزدی در سطحی ظریفتر که گرفتن وقت مردم وبازی کردن با احساسات وعواطف آنان وتلخ کردن زندگی واوقاتشان میباشد که در علم یوگا بسیار نکوهیده شده است.یاحتی ما در زندگی خود بارها اتفاق افتاده که عصبانی شده ایم یا شخصی را عصبانی کرده ایم که این نیز یک نوع دزدی میباشد،بطور مثال وقتی کسی در حال عصبانیت با دیگری روبرو میشود ودر اثر این برخورد شخص مقابل دچار پریشانی گشته واوقاتش تلخ ویا بعبارتی اوقات خوش خود را از دست میدهد که مورد تجاوز وسرقت قرار گرفته است.
وحتی سو استفاده از مردم واستفاده ی یه طرف از مردم ودر جهت منافع شخصی برای احساس رضایت وخود خواهی خود باعث میشود فرد احساسات وتواناییهای درونی اش رشد نکند و وابسته به دیگران باشد،که بازهم نوعی دزدی از توانایی های دیگران وظلم وسرکوب کردن تواناییهای خود میباشد.
حال یوگا یکی از بهترین راه برای پرهیز از دزدیهای فردی وذهنی وروانی میگردد زیرا میکوشد تا حس اتکاء بخود واستقلال نفس رادر شخص مورد رشد ونمو قرار دهد.
پرهیز از دروغ:
وفتی صداقت ودرستی در اثر ترس مورد غفلت قرار گیرد یعنی ترس از “خود” بودن وباصراحت زندگی واحساس خود را علنی کردن ،از بین میرود.در اصل ما باید با نفس وخویش صادق باشیم که خود را گول نزنیم وادامه ی زندگی عاری از خود فریبی واتخاذ تفکراتی جهت جبران کمبودها.بلکه مردمان نیز آینه ی رفتار ما میباشند.
بهترین راه برای تقویت حس حقیقت جویی درونی اعتراف به اشتباهات است زیرا هر انسانی جایز الخطاست وآنکسی میتواند موفق باشد که بتواند این اشتباهات را تشخیص دهد ودرصدد اصلاح آن بر آید وبدین ترتیب آموزش یوگا در جبران خطاهای بشری راه حلهای مفیدی داردوباید متوجه واردشدن خسارت بدیگران باشیم.اغراق کردن،تحریف نمودن و دروغ گفتن همان استفاده ی نامشروع کردن از مردم در جهت بر آوردن خواسته های درونی خویش است.بهترین راه برای رهایی از این خصیصه های منفیانجام تمرینهای یوگاست.
پرهیز از شهوت:
پاکدامنی یکی از اصلهای تمرینات یوگا که بمرور با انجام این ورزش بوجود می آید بنابراین بجای احساس شهوانی ولذتهای مادی ودنیوی زود گذر ،احساس مثبت جایگزین میشودکه این را نمیتوان خود داری نامید.
رسیدن به تعالی وپیوستن بجهان هستی میتواند نیروی بسیار عظیمی ورضایت خاطر باشکوهی ایجاد میکند که دیگر جایی برای همبستری باقی نماند.اما میل همراه با از خود گذشتگی ،عشق ،ظرافت،لطافت و احترام موجب میشود تا همبستری به یک هم آغوشی روحی تبدیل شود که از این طریق میتوان پیوستگی روحی ورسیدن به تعالی حاصل میشودکه در نظریه “تانترا”مفصل در مورد آن توضیح داده است.
نیاماها:
از خود گذشتگی:
یعنی عشق بدور از حس مالکیت وخودخواهی است که به جنبه های مثبت طرف مقابل را میستاییم ومورد احترام قرار میدهیم.که در این حالت پرده های خود خواهی وخودرأیی و غرور کنار میرود وفرد به هر چیز یا هر کسی چه بزرگ وچه کوچک احترام میگذارد.مختص کردن خود به آفریننده ی هستی و آنکه خدا نامیده میشود یعنی ابراز عشق ،خوف واحترام به پدیده های هستی واین تخصیص یک حالت هشیاری ورسیدن بدرجه ی معرفت میباشد که با تفکر عمیق وپیوسته بوجود می آید ورشد مینماید.
فقر:
فقر در یوگا بمعنای سادگی وبی آلایشی میباشد،زیرا اشیاء میتوانند روح را ببند بکشندو باعث ایجاد حالت غیر تملک به اشیا ومادیات ،بنابراین رسیدن به خود واساس وجود وروح خود میشود.
تمیزی و پاکی:
یکی از اصلها در یوگا تمیزی وپاکی جسمی ودرونی میباشد که با رعایت آن تن سبکتر و رهاتر میشودکه برای پاکیزگی روح وتن در یوگا تمرینهای مخصوصی آمده است که بارعایت نظم ووترتیب وآراستگی وزیبایی شناسی وکوشش برای زیبا ساختن فیزیکی که در نهایت هماهنگی فرد با تمرینهای یوگا ایجاد میشود.

آموزش یوگا
مطالعه:
خواندن برای سرگرمی جدایی از مطالعه کردن است گرچه مطالعه لذت بخشه اما اطلاعات حاصل از مطالعه جدی جزیی از وجود ما میگردد وبه صورت منبعی مهم در خواهد آمد.مطالعه یکی از هشت طریق یوگاست:یعنی گناناوگایا راه فکر وخود.
رضا:
رضا یک نوع حالت خوشنودی وخوشبختی است که از طریق دسترسی به کارهای واقعی وقلبی میباشدکه یک حالت تعادل وتوازن وخوشی کامل ایجاد میکند.این تکمیل به دور از هر گونه پشیمانی اشتیاق ویا احساس گناه خواهد بود.
اگرها وبایدها وشایدها همگی تضاد با حس رضایت وخرسندی میباشد،اگر پیش بینی، دلهره را به دنبال بیاورد،تصور وتجسم نتایج میتواند کمک مؤثری داشته باشد. انتظار همرا ه است با خواستن وآرزو داشتن که نتیجه مصرف کردن انرژی است که مفهوم زندگی در زمان حال اینست که شخص برای آینده ی برنامه ای ندارد بلکه فرد تنها بر اساس واقعیت های موجود برنامه ریزی میکند نه بر اساس خواب وخیال وآرزو!درنتیجه از خود انعطاف بیشتری نشان میدهد.
درباره ی غذا:
درواقع غذاخوردن برای رساندن مواد غذایی به بدن وحفظ ونگهداری آن میباشد،که اگر انسان بتواند از طریق آگاهی وهشیاری پایش را فراتر از خواسته های ذائقه ای ومیل عادت شده به غذا بگذارد آنگاه میتواند نیازهای واقعی بدن را درک کند وآنها را تأمین کند.بر اساس فلسفه ی هندی مواد غذایی به سه دسته تقسیم میشود:”ساتوا”یا پاکیزگی،”راجاز”یاتحریک شدید و”تاماز”بی خاصیتی .حال به بررسی مواد غذایی های بالا میپردازیم که مشخص کنیم کدام برای آموزش یوگا مناسب میباشد!
رژیم تاماز:بیشتر غذاهای حجیم وبیش ازحد پخته ومرده میباشد.
رژیم راجاز:غذاهای پرادویه ،شیرین،شور یا ترش میباشداین غذاها بیشتر محرک هستند تا مغذی واغلب مقداری انرژی را بطور موقت ولی سریع آزاد میکند.
رژیم ساتوا:مواد خوراکی ای که همانطور در طبیعت یافت میشود را بتوان مستقیما تغذیه کردمانند میوه ها،آجیل ،سبزی تازه ، جوانه ی دانه ها وغلات سبوس نگرفته در انسان احساسی سبک ولی در عین حال سرشار از حیات وزندگی پدید می آورندوپس از مدتی انسان احساسی سبک وسرشار از حیات وزندگی بوجود میآید.”ساتوا”رژیم یوگاست که حبوبات وگاهی تخم مرغ وپنیرکم چربی برای تأمین وپروتئین لازم میشود.که ارزش مواد غذایی بستگی به زمین وخاکی دارد که مواد غذایی در آن کشت میشودکه روشهای سنتی تر فابل قبولتر ومغذی تر است اما روشهای مدرن کشاورزی خیلی قابل قبول نمیباشد.

 

خرید آموزش مدیتیشن به روش حرفه ای|۰۹۳۵۹۴۸۲۳۲۴

توضیحات : مدیتیشن عبارتند از متمرکز کردن ذهن است. این تمرکزمیتواند بر روی یک صدا،عبارت یا دعا، شئ، تصویر، آگاهی از خویشتن، نحوه تنفس، فرائض دینی و …صورت گیرد. مقصود از این کار آگاهی از لحظه حال، رسیدن به آرامش، و کاهش اضطراب واسترس است. مدیتیشن موجب ارتقای شخصیت و رشد روحانی و معنوی وعرفانی می شود.مدیتیشن می تواند به آرامش افراد در استرس، به حفظ سلامتی روحی وبطبع جسمی و به بهبودی بیماران کمک کند .کسانی که آموزش مدیتیشنرا به صورت مرتب انجام می دهند، هم کمتر دچار اضطراب و افسردگی می شوند و هم شادمانی و رضایت بیشتری از زندگی دارند. مدیتیشن آرامی ایجاد می کند که در آن احساس تعادل و هماهنگی فکری خواهید کرد. دستاورد این تعادل فکری افزایش دیدوروشن بینی ، ارتقای افکار،ارامش وخونسردی در برخورد با مشکلات است. آرامش و خود شناسی بیشتر و پذیرش بهتردیگران روابط اجتماعی را نیز بهتروبهترمیکند. مدیتیشن با ایجاد شرایط دوری از استرس ونگرانی روزمره می تواند به کاهش علائم بسیاری از بیماریها ی روحی وروانی وفکری وجسمی واعصاب کمک کند.
تفكر مثبت و مديتيشن:
هنگامی که سطح دریا و یا برکه ای آرام و ساکن باشد، شخص قادر است کف آن را به وضوح مشاهده کند اما هنگامی که سطح آب متلاطم باشد این امر مقدور نخواهد بوداین یک مثال ساده برای اعصاب وذهن ارام میباشد، یعنی موقعی که ذهن بدون فکر و اندیشه باشد شما قادر خواهید بود خود را مشاهده کنید وبیشتر بشناسیدکه بعبارتی یوگا نیزنامیده می شود.مثبت اندیشی یکی از راه های ایجاد ارامش میشود ویکی از فنون مدیتیشین میباشد.که ما از دو راه قادر خواهیم بود که امواج و تلاطم روان و ذهن وفکرخود را کنترل کنیم توسط تمرکز فکر؛ هم درونی و هم بیرونی.این مجموعه ارزشمند را می توانید از فروشگاه تهران خرید همین الان به صورت خرید اینترنتی تهیه نمایید.


تمرکز درونی:
در این روش من خود واقعی خو را میشناسم ودرک عمیق ودرستی از تمرکز بیرونی

تمرکز بیرونی:
در این روش ما بر روی هر چیز دیگر به جز خود یا من هستم تمرکز می کنیم.
هنگامی که ما اشایی را بر می داریم نظیر چوب گلف، برای ضربه زدن به توپ و انداختن آن در سوراخ، تمرکز می کنیم. به عبارت بهتر، افکار دیگر را در ذهنمان متوقف می کنیم. هنگامی که تمرکز کامل حاصل می شود، حس می کنیم که بازی را بهتر انجام می دهیم. در اینجاست که احساس خوشایندی داریم البته نه به خاطر اینکه توپ را هیجده بار به درون سوراخ انداخته ایم، بلکه به خاطر اینکه به تمرکز کامل رسیده ایم و در آن موقع تمام نگرانی ها و مسائل در نظرمان ناپدید می شود. توانایی ذهن در کسب تمرکز برای همگان امکان پذیر می باشد و هیچ جیز غیر طبیعی درآن وجود ندارد.

مدیتیشن چیزی نیست که یک یوگی آن را به شما تعلیم دهد. شما خود باید توانایی دور کردن افکار و اندیشه ها را داشته باشید (البته با تمرین زیاد). تنها تفاوت بین مدیتیشن و این روش (تمرکز مثبت) در این است که ما تمرکز فکر بر روی اشیای خارجی را یاد می گیریم. هنگامی که ما وارد تمرکز کامل می شویم گذشت زمان را احساس نمی کنیم. درست مانند اینکه زمان متوقف شده است. هنگامی که ذهن در تمرکز است هیچ زمانی وجود ندارد. زمان، لحظه ها و تمامی مشاهدات خارجی، همگی ساخته و پرداخته ذهن می باشند. تمامی خوشی هایی که توسط ذهن به آن می رسیم موقتی و زودگذر هستند.

برای دست یابی به آرامش واقعی و شادمانی ابدی، ابتدا می بایست بدانیم که چطور ذهن آسوده می گردد، چطور تمرکز کنیم و چگونه به آن سوی ذهن و اندیشه نفوذ کنیم. با تمرکز بر روی خود و درون به تمرکز کامل و عمیق نائل خواهیم شد. این ماهیت خرید آموزش مدیتیشن است.

تکنیک های مدیتیشن

مدیتیشن پدیده ای است که نمی توان آن را توصیف کرد، درست مانند این که بخواهیم برای شخص نابینایی رنگها را توضیح دهیم. تمامی پدیده های معمولی محدود به زمان و لحظه می باشند (اشاره به مادی بودن). آگاهی و درک عادی ما بالاتر از این نیست، به عبارت دیگر آگاهی و درک عادی ما محدود به زمان و مکان می باشد. عوامل مادی با معیار گذشته، حال و آینده بررسی می شوند. این معیار در مورد عوامل فوق طبیعی صدق نمی کند. در حقیقت مقوله زمان برای مواردی که همیشگی و پایدار نیست، غیرواقعی می باشد. نگاهی اجمالی به زمان ها می کنیم: حال: واحدی کوچک و غیر قابل اندازه گیری و زودگذر که قادر به فهم آن نیستیم. گذشته و آینده: هیچ کدام در زمان حال وجود ندارد. ما در خیال و وهم به سر می بریم.

حالت مدیتیشن فراتر از تمامی این محدودیت هاست و در آن گذشته و آینده وجود ندارد. تنها من نیستم در حالت ابدی وجود دارد. این حالت فقط زمانی میسر می شود که تمامی تعدیلات روانی متوقف و ساکن می شوند. اولین مشخصه و خصیصه ای را که می توانیم برای این وضعیت شرح دهیم عبارت است از: خواب عمیق که در آن زمان و لحظه وجود ندارد. هر چند که مدیتیشن با خواب عمیق تفاوت دارد ولی باعث تغییرات در روان آدمی می شود. با کنترل و متوقف کردن نوسانات فکری، مدیتیشن آرامش روانی را در پی دارد.

از دیدگاه فیزیکی، مدیتیشن به طولانی شدن مرحله آنابولیک (سازندگی بدن از لحاظ رشد و ترمیم) کمک می کند و همچنین باعث کاهش کاتابولیک (سوخت) و مرحله زوال می گردد. به طور معمول مرحله آنابولیک تا سن ۱۸ سالگی می باشد. از ۱۸ سالگی تا ۲۵ سالگی مرحله تعادل آن بوده و از ۳۵ سالگی به بعد مرحله کاتابولیک آغاز می شود. مدیتیشن کاهش چشمگیری در تنزل کاتابولیک دارد.

هر یک از سلول ها دارای آگاهی گروهی و انفرادی می باشند. هنگامی که اندیشه ها و امیال در بدن نفوذ می کنند، سلول ها فعال می شوند و جسم اغلب از درخواست گروه اطاعت می کند. از نظر علمی ثابت شده که اندیشه های مثبت، نتایج مثبتی را برای سلول ها به همراه خواهد داشت. همانطور که آموزش مدیتیشن باعث تفکر مثبت ذهن می شود، همچنین در بازسازی سلول ها و به تاخیر انداختن زوال آنها تأثیر چشمگیری دارد.

چیز زیادی در مورد آموزش مدیتیشن نمی توان گفت، همانطور که نمی توان برای آموزش خواب چیزی عنوان کرد. هر دو از شرایط مشابهی برخوردارند. اصول و نکاتی برای تکنیک های مدیتیشن وجود دارد که همواره باید آنها را به یاد داشت.

خرید آموزش مدیتیشن

۱۴ نکته در مورد مدیتیشن

۱) نظم در محل و زمان تمرین اهمیت بسزایی دارد. وقتی که شرایط (زمان و مکان) منظم باشد، ذهن به آرامی و با حداقل تاخیر فعال می شود. به عبارت دیگر همیشه سعی کنید مدیتیشن را در یک ساعت بخصوص از روز و در یک نقطه مشخص انجام دهید.

۲) بهترین زمان از نظر موثر بودن، صبح زود و غروب می باشد. یعنی زمانی که اتمسفر آکنده از نیروی روحی ویژه ای است. چنانچه زمان هایی که ذکر شد برای شما مقدور نبود، ساعتی را انتخاب نمایید که مصادف با فعالیت های روزانه نباشد و زمانی باشد که ذهن آماده آرامش باشد.

۳) حتی المقدور اتاقی جداگانه برای آموزش مدیتیشن داشته باشید. با تکرار مدیتیشن، امواج نیرومندی در آن محل به وجود می آیند. همچنین فضای آرامش و خلوص می بایست احساس شود.

۴) در هنگام نشستن، سعی کنید که رو به جهت شما و یا شرق قرار بگیرید تا از فواید نیروهای مغناطیسی بهره مند گردید. به حالت آزاد و ثابت بنشینید . حالت نشست می بایست حالت لوتوس (نیلوفر) باشد. ستون فقرات و گردن کاملاً عمود بوده و هیچ گونه فشاری بر آنها وارد نشود.

۵) قبل از شروع، به مغزتان دستور بدهید که به مدت معینی (از نظر زمانی) آرام باشد. گذشته، حال و آینده را فراموش کند.

۶) آگاهانه تنفس را منظم کنید. به مدت پنج ثانیه تنفس شکمی انجام دهید تا اکسیژن به مغز شما برسد. سپس به طور تدریجی مغز را آسوده کنید.

۷) تنفس (دم و بازدم) را هماهنگ کنید. سه ثانیه دم و سه ثانیه بازدم. با منظم کردن عمل تنفس، جریان پرانا و انرژی حیاتی منظم می شود.

۸) در ابتدا اجازه بدهید تا فکرتان منحرف شود، بدین ترتیب ذهنتان به موارد گوناگونی مشغول خواهد شد، اما بالاخره تمرکز خواهد یافت.

۹) برای ساکن شدن ذهن به خود فشار نیاورید زیرا با این عمل امواج مغزی افزایش یافته و مدیتیشن به تاخیر خواهد افتاد.

۱۰) یک نقطه کانونی را برای استراحت ذهن انتخاب کنید. اشخاصی که به طور ذاتی، عقلانی (ذهنی) هستند، می توانند برای این منظور آجناچاکرا را که محلی است بین دو ابرو انتخاب کنند. برای بقیه اشخاص (اشخاصی که تحریک پذیر و هیجانی هستند) استفاده از آناهاتا یا چاکرای قلب توصیه می شود. هرگز این نقطه را تغییر ندهید.

۱۱) بر روی اشیای بی رنگ و خنثی تمرکز نموده و پس از بستن چشم ها آن شی را تصور کنید. اگر از مانترا (ذکر یا کلمه ای که در هنگام تمرکز و مدیتیشن مرتبا تکرار می شود) استفاده می کنید، آن را در روان خود تکرار و با تنفس هماهنگ کنید. چنانچه مانترای مشخصی ندارید از کلمه اوم استفاده کنید. اگرچه تکرار آن در ذهن نیرومندتر می باشد. چنانچه شخص دچار خواب آلودگی شد، مانترا را با صدای بلند تکرار کند.

۱۲) تکرار باعث خلوص و پاکی اندیشه خواهد شد. در صورتی که امواج صوتی با امواج مغز همراه بوده این عمل بدون آگاهی از معنای آن باشد. تکرار لفظی از طریق تکرار ذهنی و روانی به زبان تله پاتیک پیشرفت خواهد نمود و در آنجاست که اندیشه پاک خواهد شد.

۱۳) با تمرین مدیتیشن دوگانگی از بین رفته و سامادهی و یا خو برتر جانشین خواهد شد. با ادمه آن دیگر بی حوصله و بی تاب نخواهید شد.

۱۴) در سامادهی، شخص در حالتی از خوشی و سعادت به سر می برد که آگاهی و شخص آگاه و دانسته ها همگی به یک مورد اطلاق می شوند و در اینجاست که خود برتر به وجود می آید. (دایره المعارف یوگا، تالیف سوامی شیواناندا، ترجمه رضا رامز) اگر روزی نیم ساعت عمل مدیتیشن را انجام دهید قادر خواهید بود به زندگی با قدرت روحی و ارامش بیشتری بنگرید.

مدیتیشن عبارت است از:

برترین نیروی روانی و دراوی آرامش بخش اعصاب. در هنگام انجام آموزش مدیتیشن، نیروی الهی آزادانه به جریان افتاده و بر روی ذهن، اعصاب، اندام های حسی و جسم تأثیر مثبت می گذارد. مدیتیشن، دریچه را بر روی درک مستقیم دانش و معرفت و قلمرو سعادت ابدی باز خواهد نمود. بدین ترتیب ذهن آسوده و آرام خواهد شد

خود به دست می اورم.

 

 





:: بازدید از این مطلب : 439
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 خرداد 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: